top of page

Kik vagyunk ?

Családi vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy széles körben elérhetővé tegyük az egyik legelterjedtebb megújuló energiaforrást.
Háztartási méretű napelemes rendszerekkel és napelemfarmokkal foglalkozunk a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Az egész ország területén vállalunk fotovoltaikus rendszerekkel kapcsolatos rész vagy komplex feladatokat.

HOSSZÚTÁVRA TERVEZÜNK!
Előnyünk a költséghatékonyság, az ügyfélközpontú szolgáltatás!

Egy napelemes rendszer használati ideje több évtized, ezért a mérnöki hivatásunkhoz híven a minőség, a megbízhatóság és a szakértelem tölti be a legfontosabb szerepet munkánk során.

 

Beépített rendszerelemeink prémium minőségűek, minden esetben teljeskörű garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra és az elvégzett munkára.

 

Fontos számunkra, hogy befektetése minél hamarabb megtérüljön, majd Önnek profitot termeljen. Ezért cégünk a minőségi rendszerek telepítése mellett a költségek minimalizálására is nagy hangsúlyt fektet.

 

Részletesen kidolgozott alternatívákat nyújtunk Ügyfeleinknek, hogy a megfelelő információk birtokában egy kellően megalapozott döntést hozhassanak. Tervezéskor minden esetben figyelembe vesszük az összes felmerülő veszélyforrást, hogy a rendszere komolyabb terhelés esetén, váratlan helyzetekben se hagyja Önt cserben.

 

A végső ajánlatunk kidolgozása előtt személyes felmérés alapján megkeressük a legoptimálisabb műszaki megoldást a személyes igények szem előtt tartása mellett.

received_1074094946979054.jpeg

Tábori Ádám
cégvezető
mobil: +36 30 377 0777

e-mail: Tabori.Adam@DreamPix.hu

Aki01.png

Tábori Ákos
projektvezető
mobil: +36 20 436 7540

e-mail: Tabori.Akos@DreamPix.hu

myFace01.jpg

Tábori Tibor
ügyvezető
villamosmérnök, MMK:01-17811
mobil: +36 20 479 7939
e-mail: Tabori.Tibor@DreamPix.hu

bottom of page